x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Paneli Uygulama

Strafor Duvar Paneli Uygulama

31.01.2024

Strafor Duvar panelleri straforun preslenmesi ve preslenen straforun boyanması ile elde edilir. Strafor duvar panellerinin 3 boyutlu bir görünümü bulunmaktadır. Dokunulduğunda gerçek tuğla hissiyatı vermektedir. Uygulanan yüzeyde ısı ve ses yalıtımı yapar. Tüm yüzeylerde kullanıma uygundur. Strafor duvar paneli uygulama işlemi kolay ve düşük maliyetli bir duvar dekorasyonu işlemidir. İç ve dış cephelerde kullanılabilme özelliği vardır. Taş, mermer ahşap ve tuğla olmak üzere 4 çeşidi vardır. Strafor duvar paneli petrol türlerinden geliştirilmiş son derece hafif ve uygulanması kolaydır. Herhangi bir kırma ve benzeri bir işlem uygulanmadan sadece zemine uygun bir yapıştırıcı ile zemine yapıştırılır ve üzerine boya uygulanması yapılır.

Strafor duvar panelini genellikle uygulayan kişiler zemini boyamak yerine zemine kolay bir şekilde yapıştırılarak uygulanmasından dolayı daha kullanışlı bir malzeme olduğu için son zamanlarda strafor duvar paneline yönelim çok daha artmıştır.

 

Strafor Duvar Paneli Uygulama İşlemleri

İlk olarak strafor duvar paneli uygulama işlemlerine başlamadan iş kazalarını en aza indirmek için önce eldiven ve gerekli önlemler alınmalıdır. Öncelikle zemin etüt edilir ve kesilmesi gereken kenar ve köşe parçaları usta tarafından itinalı bir şekilde kesilir. Strafor duvar panellerinin boyutları uygulama zeminine uygun bir şekilde kesildikten sonra strafor duvar panelinin arka yüzüne (görünmeyen tarafına) hava koşullarına dayanabilecek bir yapıştırıcı ile uygulama zeminine yapıştırılmalıdır.

Strafor duvar paneli uygulama zeminine yapıştırıldıktan sonra bir diğer parçayı yapıştırmadan önce arada boşluk kalan kısımları yapıştırıcı ile doldurulmalıdır. (Özellikle dış cephe uygulamalarında bu husus çok büyük önem arz etmektedir.) Strafor duvar paneli uygulama işlemi istenilen bütün yüzeylere aynı şekilde uygulanmaya devam eder. Uygulama işlemi sona erdikten strafor duvar paneli boyama işlemine geçilmeden önce yapıştırıcının bir müddet kuruması beklenilmelidir.

Strafor duvar paneli uygulanan zemine yapıştıktan sonra strafor duvar panelinizin şekillerine göre boyamak isterseniz şekillerine göre, başka bir boyama tekniği kullanmak isterseniz de dilediğiniz şekilde strafor duvar panelinizi boyayabilirsiniz. Strafor duvar panelinizi boyamak için iç veya dış cephe boyalarını tercih etmelisiniz.

Oldukça dikkat edilerek yapılması gereken strafor duvar paneli uygulama işlemi duvarlarınıza son derece estetik bir görüntü katabilir. Modern ve daha eski tarz tasarımlar arasından isteğinize göre duvar paneli seçebilirsiniz. Duvar panelleri birçok farklı model olarak üretilmektedir. Uygulama öncesi yapmanız gereken ilk adım duvarlarınızı kirden ve tozdan arındırmak olacaktır. Bu sayede strafor duvar paneli uygulama işlemi çok daha başarılı bir şekilde gerçekleştirilebilir.

Dekorasyon malzemeleri içerisinde en çok tercih edilen uygulamalardan biri olan strafor duvar paneli uygulama duvarlarınıza şık bir görüntü katacaktır. Duvarlarınızı uygulama öncesi temizledikten sonra ölçme ve planlama işlemleri tamamlanır. Daha sonra özel materyaller kullanılarak panel duvara sabitlenir. Oldukça pratik olan bu işlem usta kişiler tarafından bir saatten az bir sürede tamamlanabilmektedir.

Strafor Duvar Paneli Uygulama Nasıl Yapılır?

Ustalarımız tarafından strafor duvar paneli uygulama işlemi son derece özenli ve dikkatli bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Strafor duvar paneli uygulama işleminden önce dikkat edilmesi gereken en önemli kısım duvarın temizliği ve ölçme işlemlerinin tamamlanmasıdır. Planlama işleminde panel doğru ölçülerde kesildikten sonra kimyasallar ile duvara sabitlenir. Duvarınıza kesinlikle zarar vermeyen bu yapıştırıcı maddeler istenildiği taktirde sökülebilmektedir. Sağlam ve dayanıklı bir şekilde duvara sabitlenen panel uzun yıllar boyunca formunu korumaktadır.

Strafor duvar paneli uygulama işlemi için daha detaylı bilgi edinmek isterseniz firmamızın sunduğu hizmetten faydalanabilir ve ek bilgiler alabilirsiniz. Burada tercih edeceğiniz yöntemin özellikleri ön plana çıkmaktadır. İstenilen motiflerin rahatlıkla uygulanabildiği yöntem, ortama şık bir görünüm katmakta ve insanların bulundukları ortamda daha keyifli vakit geçirmelerini sağlamaktadır. Firmamız Sakarya’daki duvar paneli ihtiyacının karşılanması noktasında sizlere profesyonel seviyede bir hizmet sunmak noktasında etkili bir çalışmanın merkezinde yer almaktadır.

Strafor Duvar Paneli Uygulama Fiyatları

Günümüzde strafor duvar paneli uygulama fiyatları tamamen kullanılan malzemeye ve firmalara göre farklılık göstermektedir. Siz de firmalar ile görüşerek fiyat bilgisi alabilir ve piyasa hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Firmamız strafor duvar paneli uygulama işlemi için genel olarak en uygun fiyatları sizlere sunmaktadır. Firmamız ile görüşerek strafor duvar paneli uygulama işlemini ekonomik ücretlere temin edebilirsiniz.

Strafor duvar paneli uygulama işlemi için firmamıza güvenebilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.