x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Paneli Uygulama Hakkında

Strafor Duvar Paneli Uygulama Hakkında

31.01.2024

Strafor duvar paneli uygulama, dekorasyonun ilk basamağı olan duvarlar için en iyi başlangıçtır. Strafor duvar panelleri evinizi ya da işyerinizi dekore ederken en büyük yardımcınız olacaktır. Dekoratif duvar paneli olarak bilinmektedir ve dekorasyon sektöründe sık kullanılmaktadır. Özellikle dekoratif köpük duvar panelleri her geçen gün daha fazla tercih edilmektedir. Yani strafor günümüz şartlarında kullanışlılığının yanı sıra estetik olarak da birçok alanda kullanılmaktadır.

Son uygulama alanlarına bakılırsa özellikle duvarlarda hem ısı yalıtımı hem de estetik görüntüsü ile ön plana çıkmaktadır. İç mekanlarda kullanılan bu ürünler sayesinde başarılı bir sonuç elde edilmiş olunur. Bir mekânı güzelleştirmenin birçok yöntemi olabilir fakat aynı zamanda mekânın estetik açıdan da hoş görünmesi önemlidir. Strafor üzerinde yapılan baskı sayesinde kaplama modeli de gerçekleştirilmiş olmaktadır. Özellikle mekân dekoratif amaçlı kullanılmak isteniyor ise çok farklı desenler yapılarak dışarıdan şık ve güzel bir görüntü elde etmek mümkündür.

Strafor Duvar Paneli Uygulamasının Faydaları

Strafor duvar panelleri ile tüm duvarlarda hem şık hem de estetik bir görüntü elde etmek oldukça kolaydır. Taş desenli duvar kaplamaları genellikle dış cepheler için tercih edilmektedir. Bu straforlar duvar ve tavanlarda kullanılmaktadır ve birçok faydası olduğundan dolayı sıkça tercih edilmektedir. Faydalarını aşağıdaki şekilde sıralamak mümkündür;

  • Evinizin ya da işyerinizin tasarımını ön plana çıkarıp daha güzel ve şık bir görünüm katmaktadır.
  • Evinize sağladığı en büyük faydalardan biri de sağladığı ısı ve ses yalıtımı olmaktadır. Duvar alanında sağladığı ısıyı tutma avantajı ile eviniz kışın daha sıcak yazın da daha serin kalabilmektedir.
  • Strafor duvar kaplamaları zehirli herhangi bir gaz içermez, bu yüzden alev alma gibi bir durumu yoktur ve iç mekanlarda rahatlıkla kullanılır. Olası yangın durumlarında alevi tutma özelliği vardır ve alevleri sıçratmazlar.
  • Ses yalıtımı sayesinde evinizde sessizliği sağlamaktadır ve çevreye rahatsızlık vermez. Özellikle apartmanlarda yüksek ses problemine sağladığı katkıdan dolayı dekoratif duvar panelleri gönül rahatlığı ile kullanılabilir.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.