x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Paneli Yapımı

Strafor Duvar Paneli Yapımı

01.02.2024

İç ve dış mekanların duvarlarında dekoratif bir güzellik sağlamak amacıyla tercih edilen panellerden birisi, hammaddesi strafor olan duvar panelidir. Ev, ofis ya da halka açık alanların daha ferah görünmesi ve verim alınabilmesi için kullanılan bu paneller ile bulunulan ortam karakter kazanmaktadır. Haliyle, mekânı güzelleştirmek ve farklılık yaşamak isteyenlerin en merak ettiği konu ise strafor duvar paneli yapımı olmaktadır.

Diğer duvar panellerinin aksine strafor duvar paneli yapımı çok daha kolay olmaktadır. Duvarlarda modernliği ve estetiği buluşturan strafor duvar paneli yapımı için herhangi bir ustalık gerekmemektedir. Boyalı ya da boyasız her zeminde rahatlıkla uygulanabilen paneller için temiz duvar üzerine stikwall sürülerek, sol alt köşeden başlayarak kolayca uygulanabilmektedir.

Strafor Duvar Paneli Üretimi

Duvar panelleri içerisinde ısı ve ses yalıtım özelliği ile strafor duvar paneli en fazla tercih edilendir. Enerji tasarrufu yapılmasına olanak sağlayan strafor duvar paneli üretimi en kolay olan panellerdendir. Günümüzde bu olumlu özelliklerinden dolayı strafor duvar paneli üretimi için de çok daha fazla tercih görmektedir. Strafor duvar paneli yapımı teknikleri son zamanlarda oldukça gelişmiştir!

Mekâna hem anlam hem de kullanım açısından sıcaklık katan panellerin ana hammaddesi strafor, bir diğer adıyla köpüktür. Strafor duvar paneli üretimi için bu straforun üzerine solüsyon sürülerek, özel bir kaplama ile desen yapılmakta ve böylece şık görünümlü paneller oluşturulmaktadır.

Strafor Duvar Paneli Fiyatları

Bulunduğu ortama zarafet katan ve karakter kazandıran strafor duvar paneli fiyatları, firmalara göre farklılık gösterebilmektedir. Diğer duvar panellerine göre strafor duvar paneli fiyatları için çok daha makul olduğu söylenebilir. Evlerin tasarımlarını ortaya çıkaran, kaplandığı alanlara şık dokunuşlar katan ve bunun yanında bakteri üretmemesi nedeniyle hijyenik olan strafor duvar panelleri, günümüzde pek çok kişinin tercihidir.

Kişilerin özellikle iç mekânda en fazla aradıkları özelliklerden birisi ise sessiz bir ortamdır. Bu paneller ile yüksek ses probleminin önüne geçilebilmekte ve aranılan huzurlu ortama daha kolay ulaşılabilmektedir. Bu durum da bu tarz panellere olan ilgiyi artırmakta ve kişileri en uygun strafor duvar paneli fiyatları için arayışa yöneltmektedir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.