x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Panelleri

Strafor Duvar Panelleri

31.01.2024

Çağımızda her alanda eskiye özlem yapılan işlere yansıtılmaktadır. Maziyi içerisinde barındıran şık mekanlar herkesin tercihi olmaya devam etmektedir. Cafe, okul, ofis, ev ve birçok yerde strafor duvar panelleri uygulanarak aslen sade biçimde olan yapıların üç boyutlu strafor duvar panelleri sayesinde taş yapılar yahut tuğla yapılarmış gibi görsel efekt verilebilmesi mümkündür. Hızlı ve kolay bir biçimde uygulanabilen duvar panelleri oldukça çeşitlidir.

Zaman geçirdiğiniz yahut ticari alanları daha ilgi çekici hoş ortamlara çevirebilirsiniz. Birçok çeşidi ile dilediğiniz üç boyutlu strafor duvar panelleri kolaylıkla duvarlara uygulanabilir. Strafor duvar panelleri ortama şıklık ve farklı bir ambiyans kazandırmasının yanında yalıtım özelliği sayesinde ses ve nem gibi konularda da yalıtım sağlayarak ortamın sağlıklı kalmasını desteklemektedir.

Strafor Duvar Kaplama

Strafor duvar panelleri kullanılarak birçok duvarın kaplanması mümkündür. Duvar boyasına ve duvar kağıtlarına göre daha hoş bir görünüm elde edilmekte ve bu görünüm uzun yıllar muhafaza edilebilmektedir. Enerji verimliliği de sağlayan strafor duvar kaplama yöntemi birçok seçenekle sunulmaktadır. Oldukça ince ve hafif olan strafor duvar panelleri uygulama konusunda da oldukça kolay bir işçilik istemektedir. Elbette ki strafor duvar panelleri her zaman kullanışlı olan yapı malzemeleridir!

Büyük bir çoğunluğu yapıştırılarak uygulanmaktadır. Eski yapılara ve yeni yapılara uyum sağlamaktadır. Eski yapılarda duvarın sağlam olmaması durumunda özel malzemelerle sıva yapılır ve bu sıva üzerine strafor duvar kaplama uygulaması yapılabilir. Uygulama öncesi uygulama yapılacak bölge temizlenerek uygulamayı engelleyecek durumlar ortadan kaldırılır ve böylelikle strafor duvar kaplama işlemi kolaylıkla uygulanabilir.

Strafor Duvar Paneli Fiyatları

Üç boyutlu birçok görüntüye sahip olan strafor duvar paneli fiyatları metrekare olarak belirlenmektedir. Her ortama uygun modelleri ile maziyi dilediğiniz ortama taşıyabilmektedir. En çok ilgi gören modeller taş deseni, tuğla deseni olan strafor duvar paneli fiyatları ile de ilgi odağı olmayı başarmıştır. Firmamız müşterilerine strafor duvar paneli satışı yapmaktadır. Beraberinde talep olması durumunda duvar uygulamalarını da yapacak organizasyonu ayarlanmaktadır.

Firmamız tecrübeli ustaları ile kısa sürede strafor duvar paneli uygulaması yapmaktadır. Strafor duvar paneli fiyatları strafor duvar paneli çeşidine göre değişiklik göstermektedir. 120 x 50 ve 100 x 50 olmak üzere 2 çeşit olan ölçüler fiyat konusunda da farklılık göstermektedir. Uzun vadede bakıldığında duvar kağıdının ve klasik boya tarzlarının daha çabuk yıpranması ve tadilat gerektirmesi nedeniyle strafor duvar paneli fiyatlarıoldukça uygundur.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.