x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Panel Duvar

Strafor Panel Duvar

02.02.2024

Strafor panel duvar uygulamaları için harika bir ürün olarak dikkatleri üzerine çekmektedir. Genellikle dekorasyon alanında Strafor panel duvar ürünleri her geçen gün daha fazla tercih edilmektedir. Çünkü kullanılan yaşam alanının modern bir görüntü meydana getirilmesine büyük katkı sağlar. Ücretleri ile ilgili net bilgi vermeniz imkanı yoktur. Çünkü kullanılacak Strafor panel duvar malzemesinin boyutu, kalitesi gibi unsurlara göre fiyatlar belirlenmektedir.

Ürünün kalınları 2,5 ile 3 mm kalınlıkları arasında değişiklik göstermektedir. Ebatları ise genellikle 50 x 50 olarak üretilir. En fazla mermer ve tuğla görünümüne sahip olan Strafor panel duvar modellerinin satışı yapılır. Fakat daha farklı özel tasarımlarda mağaza vitrinlerinde sergilenmektedir. Burada duvar uygulamalarının üst kalitede yapılması için mutlaka profesyonel bir hizmetin alınıyor olması şarttır.

Strafor Panel Duvar Uygulamasının Aşamaları

Evlerin yanı sıra iş yerlerinde de yaygın olarak kullanılmaktadır. Modern tarzdaki yaşam alanlarında en sık kullanılan yapı ürünüdür. Salonlar kadar yatak odalarında da son zamanlarda tercih edilmektedir. Aşağıda Strafor panel duvar uygulamasının aşamaları sırasıyla açıklanmıştır.

  • Uygulamaya malzemelerin uygun ölçülerde kesilmesiyle başlanır.
  • İşlemde seçilecek yapıştırıcının önemi büyüktür. Bu nedenle piyasadaki en iyi olan yapıştırıcı kullanılmalıdır.
  • Yapıştırıcıyı Strafor panel duvar ürünün arkasına sürülerek kuruyana kadar beklenir.
  • Uygulamanın gerçekleştirildiği yüzey kuruduktan sonra istenildiği takdirde boyama işleminin yapılması hiçbir sorun yoktur.

Gerçekleştirilecek işlemin uzun süreli olması için alanında uzman biri tarafından yapılması gerekir. Aksi takdirde kaliteli hizmet almanız olanağı yoktur. İç ya da dış cephede Strafor panel duvar kullanılması uygundur. Evlerde genellikle salonlarda görülür. Ancak artık çocuk ya da yatak odalarında da kullanılmaktadır.

Strafor Panel Duvar Özellikleri

Görüntüleri üç boyutludur. Bu yüzden uzaktan bakıldığında gerçek gözükmektedir. Ayrıca tuğla görünümleri olanlara dokunulduğunda da gerçekmiş gibi hissedilir. Piyasada Strafor panel duvar desen ve renk seçenekleri çok geniştir. Dolayısıyla her zevke hitap eden ürünlere hem kolay hem de hızlı bir şekilde ulaşılabilir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.