x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Taş Duvar Paneli

Strafor Taş Duvar Paneli

31.01.2024

Bahçe duvarınızı belki evinizi belki de ofisinizi ve birçok yaşam alanını güzelleştirmek, daha etnik ve gösterişli hale getirmek için en ekonomik ve en pratik çözümün Strafor Taş Duvar Paneli olduğu söylenebilir. Ekonomik olmasının yanında kalitesiyle de görsel açıdan duvarlarınızı gösterişli ve değerli kılacaktır.

Strafor Taş Duvar Panellerinin Özellikleri

En önemli özelliği her yüzeye kolayca uygulanabilir olmasıdır. İster Dış cephede ister iç cephede rahatça kullanabilirsiniz. Yüksek oranda nem, ısı ve ses yalıtımı sağlar. Uygulaması çok pratik olduğundan dolayı zamandan tasarruf sağlar. Birçok çeşitte desen imkânı tanıyan panelleri uygularken özel ve ayrıcalıklı bir işlem uygulamanıza gerek yoktur. Pratik kullanımın yanında zamanla izolasyon özelliğini yitirmediği için uzun ömürlü ve dayanıklıdır.

Bakteriler ve zehirli gazlar içermediği gibi yosunlaşma yapmaz. Kanserojen madde içermez. Bu yüzden çevreye zararlı olmadığı gibi sağlınız için de tehlike yaratmaz. Hafif olduğu için kolayca taşınabilir ve kolayca temizlenebilir. Güneş ışığına dayanıklı olup nemden ya da sudan etkilenmez. Darbe emici özelliği ile dayanıklıdır. Diğer uygulamalarla kıyaslandığında 4 kat daha ucuz olduğu için Strafor Taş Duvar Paneli oldukça ekonomiktir.

Strafor Taş Duvar Panelinin Kullanım Alanları

Mağazalar, alışveriş merkezi, kreşler, bahçe duvarları, ev-ofis duvarları, çocuk odası, kafeler, restoranlar, fuar alanları, kütüphaneler, spor salonları, fabrikalar, oteller gibi birçok yaşam alanında uygulanabilir.

Strafor Taş duvar paneli istediğiniz renge boyamaya uygundur. Uygulama için ilk önce yapıştırma işlemi yapmanız gerekir. Bunu için silikon kullanılır. Yapıştırmak için özel bir zemine ihtiyacınız yoktur. Her türlü yüzeye uygulanabilir. Yapıştırıcıyı ürünün arka yüzeyine sürdükten sonra uygulayacağınız duvarın alt kısmından başlayarak yapıştırma işlemini tamamlayın. Yapıştırdığınız panelleri birbirine oturtarak yan yana ve üst sıralara doğru devam edin.

Tüm işlemler tamamlandığında güzel bir dekora sahipsiniz demektir. Daha sonradan renk değiştirmek veya dekorasyon değişikliği yapmak isterseniz straforun üzerine boyama işlemini kolay ve pratik şekilde yapabilirsiniz. Böylelikle her defasında yeni bir görünümle istediğiniz duvarlar Strafor Taş duvar Paneli ile gösterişli bir şekilde süslenmiş olacak.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.