x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Taş Desenli Strafor

Taş Desenli Strafor

01.02.2024

Taş desenli strafor dış mekanlar için kullanılır düşüncesi yaygın olabilir fakat sahip olduğu birçok avantajlı özellik ile taş desenli straforlar iç mekanlar için de oldukça uygundur.

Birbirinden şık ve modern desenleriyle eviniz ya da iş yeriniz için dekorasyon amaçlı da kullanılabilirler. Strafor panellerin desenini uygulayacağınız alanın dekoruna uygun olacak şekilde seçebilirsiniz. Uygulaması özel silikon yapıştırıcılar ile olur ve kolay uygulanır.

Taş Desenli Strafor Duvar Paneli

Yaşam alanınızı daha konforlu ve şık bir hale getirmek istiyorsanız taş desenli strafor paneller hem uygun fiyat seçenekleri ile hem de modern desenleri ile aradığınız ürün olabilir. Dekoratif amacının haricinde izolasyon için de kullanılabilirler.

Hem ısı hem de ses yalıtımı sayesinde iş yerlerinde daha verimli bir çalışma ortamı sağlamak için uygundurlar.

Taş Desenli Strafor Uygulaması

Strafor duvar panellerinin ham maddesi olan strafor tamamen organik bir malzemedir. İçinde hiçbir kimyasal barındırmadığı için insan sağlığına tehdit oluşturmaz. Taş desenli strafor uygulaması için aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterlidir:

  • Tek bir paneli elinize alarak arkasını çevirin ve silikon yapıştırıcıyı her yere eşit olacak şekilde uygulayın.
  • Paneli düz çevirip uygulamak istediğiniz alana yapıştırın.
  • Diğer panelleri ilk yapıştırdığınız panelin hizasında yerleştirmeye başlayın.

Taş Desenli Strafor Panel Kaplama

Taş desenli strafor panellerinin desenleri doğal taş görünümü verecek biçimde tasarlanır. Doğal taş görünümü sayesinde uyguladığınız alanın yapısına uyum sağlar. Gerçek taş duvar yapmak istediğinizde inşaat gerekeceği için etrafı daha çok kirletmiş ve maddi olarak da daha çok harcama yapmış olursunuz.

Strafor taş paneller ise gerçek doğal taş görünümünü verir ve uygulamasında yalnızca yapıştırıcı uygulamanız yeterlidir.

Taş Desenli Strafor Beyaz

Beyaz renk modern ev dekorasyonlarının vazgeçilmez rengidir. Taş desenli strafor panellerinin beyaz modelleri evinizin şıklığına şıklık katar. Beyaz renk olduğu için temizlik konusu sizi düşündürebilir fakat strafor panellerin toz ya da kir tutmaz özelliği sayesinde temizlik için nemli bir bezle silmeniz yeterli olur.

Her zevke hitap eden modelleriyle strafor paneller evinize farklı bir hava ve ferahlık katar.

Taş Desenli Strafor Dış Cephe

Strafor paneller sahip oldukları çeşitli avantajlar sayesinde hem iç mekanlarda hem de dış mekanlarda kullanılabilirler. Taş desenli strafor panelleri dış cephe için kullanacağınızda müstakil ya da apartman fark etmeksizin aynı verimi alırsınız.

İzolasyon özelliği sayesinde binayı mevsim şartlarından korur ve dışarıdan gelen gürültüleri de minimum düzeye indirger. Strafor paneller ile yaşam kaliteniz artar.

Taş Desenli Strafor Fiyatları

Strafor paneller gerçek duvar inşaatına göre ekonomik ürünlerdir. Uygulanışı basittir ve size hem maddi hem de zaman tasarrufu sağlar. Taş desenli strafor fiyatları adet üzerinden belirlenir.

Panellerin sayısı uygulama alanının büyüklüğüne göre belirlenir. Hangi desenleri tercih ettiğiniz de fiyatlar konusunda değişikliğe sebep olabilir. En uygun seçenekler için web sitesini ziyaret ederek sipariş verebilirsiniz.

Taş Desen Strafor Fiyatları

Strafor paneller ısı yalıtımı özelliği sayesinde enerjiden tasarruf etmenizi sağlar. Kış aylarında ortamdaki sıcaklığı korurlar. Taş desenli strafor panellerin fiyatları sahip oldukları avantajlı özelliklere göre oldukça uygundur.

Dayanıklı malzemeden üretildikleri için bir kere satın aldığınızda yıllarca kullanabilirsiniz. Zamanla izolasyon özelliklerini kaybetmezler. Darbelere karşı dayanıklıdırlar ve renk solması ya da yapıda bozulma gibi durumlar asla yaşanmaz.

Doğal taş desenleri ile yaşam alanınızı daha şık bir hale getirebilirsiniz ve özellikle iş yerleri için küçük metrekareye sahip olan odalar için ferahlatıcı bir etkiye sahiptirler.

Dış cephe uygulamalarında eğer binanın önceden mantolaması yoksa strafor paneller sayesinde maddi olarak da tasarruf etmiş olursunuz.

Taş Desenli Duvar ve Tavan Strafor Panelleri

Strafor paneller çok yönlü ürünlerdir ve birçok farklı kullanım alanına uyum sağlarlar. İç cephe, dış cephe, mutfak, banyo ya da tavan uygulamaları vardır. Tavan uygulamaları özellikle üç boyutlu görsel ya da desen seçenekleri ile yaşadığınız alana farklı bir güzellik katar.

Uygulanışı oldukça basit olduğu için ev içi dekorasyonunuz bir gün içerisinde dilediğiniz gibi gerçekleşir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.