x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Taş Desenli Strafor Duvar Paneli

Taş Desenli Strafor Duvar Paneli

31.01.2024

Strafor duvar panelleri arasında en çok tercih edilen desen her zaman taş olmuştur. Taş desenli strafor duvar paneli hem ortamı daha doğal bir havaya bürümüş, hem de tarihi bir görünüm katmıştır. Bu sebeple birçok insanın öncelikli tercihi taş desenidir. Strafor duvar panelleri her ne kadar yalıtım amaçlı yapılıyor olsa da son zamanlarda özellikle ofis, market, kafe ve mağazalarda desenli paneller popüler olmaya başlamıştır. Dekorasyon amaçlı kullanılan bu panellerin gerçekçi oluşu talebin artmasına sebep olmuştur. Böylece hem iç hem de dış kaplamalarda yalıtım sağlaması ve dekorasyon için kullanılmaya başlanmıştır.

Firmamızda tüketicilerin taleplerini karşılamak için renk renk ve desen desen panel bulunmaktadır. Özellikle taş desenli paneller renk ve doku bakımından çeşitlilik göstermektedir. En çok tercih edilen açık kahve ve beyaz renkte taş desenleridir. Ayrıca evlerin dış dekorasyonunda kullanılan araları beton renkli dağınık geniş taş desenleri de mevcuttur.

Hem doğal hem de taş ev görünümü veren bu desen dış kaplamada bolca kullanılmaktadır. İç dekorasyon olarak ise daha ince taş modelleri ve açık renkler tercih edilmektedir. Burada amaç ortamı ferah ve doğal göstermektir. Taş desenli strafor duvar paneli ile taş evin içindeymiş gibi hissedebilir, ayrıca yalıtımı sayesinde tıpkı taş evlerdeki gibi yazın serin kışın ılık bir ortam oluşturabilirsiniz.

Kaliteli Taş Desenli Strafor Duvar Paneli

Dekorasyonun öne çıkarılması hiçbir zaman kaliteden ödün verme sebebi değildir. Ayrıca duvarın da darbe almasını engeller. Kolay kolay yanmaz. Taş desenleri bozulmaz, renkleri solmaz. Ayrıca çok kolay bir şekilde duvara monte edilir. Duvar ölçülerini vermeniz halinde duvara uygun kesim yapılmaktadır.

Eğer panelleri alıp kendiniz ayarlamak isterseniz de çok kolay bir şekilde kesilmektedir. Yumuşak bir yapısı vardır. Böylece darbeleri kolayca yutmaktadır. Sadece dekor olarak değil aynı zamanda yüksek yalıtım malzemesi olarak da kullanılan taş desenli strafor duvar panelleri hem ses hem de ısının korunması için birebirdir. Siz de yalıtım ve dekorasyonu bir arada bulabileceğiniz taş desenli panellerimizden sipariş vermek için firmamıza gelebilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Taş Desenli Strafor Duvar Panelleri

Günümüzde birçok kişinin tercihi olarak karşımıza çıkan taş tuğla desenleri eskiyi andırmasının yanında birçok fayda barındırdığı için oldukça yoğun bir talep bulunmaktadır. Taş desenli strafor duvar panelleri uygulandığı alanda şık ve dekoratif bir görüntünün yanı sıra enerji verimliliğini de sağlamaktadır. Tüm duvar çeşitlerini uygulanacağı gibi dış ortamlarda da sorunsuzca uygulama yapılabilmektedir.

Uygun maliyetleri ile taş desenli strafor duvar panelleri uygulanacak olan bölgeye göre şekillendirilebilir. Dilediğiniz ölçülerde rahatlıkla kesim imkanı bulunmaktadır. Uygulama sonrasında dilerseniz taş aralarına ya da taş desenlerini farklı renklerde boyama yapabilirsiniz. Orijinal haliyle 120× 50 ve 100 x 50 santim formlarında olan taş desenli strafor duvar panelleri adet usulü satılmaktadır.

İç mimaride yoğunlukla kullanılmakta olan taş desenli strafor duvar paneli İnce yapısı sayesinde uygulama alanlarında yer kaplamayan özel tasarım dekor malzemesidir. Her alana uygulama olanağı bulunmasından dolayı sıfır yapılarda ve eski yapılarda uygulanmaktadır. Güzel bir görünüm ile taş yapılardaki huzurlu ortamı yansımasının yanında yalıtım konusunda da oldukça fayda sağlamaktadır. Ses, nem ve ısı yalıtımı ile görünümün haricinde de fayda sağlamış olmaktadır.

Ortama kazandırdığı ambiyans nedeni ile birçok mekânda tercih edilmekte olan taş desenli strafor duvar paneli 2 cm kalınlığındadır. Uygulanacağı alana göre farklı uygulama teknikleri gerekebilmektedir. Yapılacak olan işlemlerin tamamı oldukça basittir ve ustalık hizmeti gerektirmeyen işlemlerdir. Çoğunlukla yapıştırma tekniği ile oldukça kolay bir biçimde duvara uygulama yapmak mümkündür.

Desenli Strafor Duvar Paneli

Her geçen gün kullanımı artan desenli strafor duvar paneli birçok farklı renkte ve birçok farklı desen de piyasaya sürülmektedir. Evlerde kullanıldığında enerji verimliliği sağlayan bu desenli strafor duvar paneli her türlü ortama uyuyacak modern tasarımları barındırmaktadır. Bir panel ağırlığı 300 gram olması nedeniyle duvarlarda rahatlıkla yapıştırılarak durabilmektedir.Desenli strafor duvar paneli ev, ofis, Cafe, restoran ve benzeri birçok ortamda sorunsuzca uygulanabilmektedir

Uygulanan alanlarda yüksek performans sağlanabilmesi ve sağladığı ambiyansın uzun süre korunabilmesi için kaliteli desenli strafor duvar paneli kullanılması gerekmektedir. Kaliteli olmayan desenli strafor duvar paneli çeşitleri kolaylıkla yıpranabilmekte ve renkleri solabilmektedir. Yine diğer bir problem ise uygulama anında çabucak zarar görerek birçok desenli strafor duvar paneli kullanım dışı kalabilmektedir. Firmamızdan en kaliteli ve en şık modelleri seçebilir, dilerseniz usta yardımı ile birlikte kısa sürede tüm duvarlarınızı renklendirebilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.