x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Taş Strafor Duvar Kaplama Paneli

Taş Strafor Duvar Kaplama Paneli

31.01.2024

Ev dekorasyonunda her ne kadar mobilyalar ön planda gibi gözükse de duvarlar dekorasyonun önemli bir parçasıdır. Zira duvarlar, her an değiştirmeye müsait alanlar olmadığı için doğru tercihler yapılarak uzun yıllar kullanım imkânı elde edilmelidir. Taş strafor duvar kaplama paneli kullanılarak dekore edilecek olan duvarlar, hem estetik ve modern bir duruşa sahip olacak hem de uzun yıllar farklı dekorasyonlarda kullanım imkânı sunacaktır.

Dekoratif bir yapıya sahip olan duvar kaplama panelleri günümüzde birçok bina yapımında kullanılmaya başlanmıştır. Ofislerde, hastanelerde, bürolarda ve resmi alanlarda sıklıkla kullanılan duvar kaplama panelleri ortamda ferah bir görünüm sağlamakla beraber ortamın daha dikkat çekici olmasına da yardımcı olacaktır. Farklı desenler, farklı renkler kullanarak tercih edilecek olan taş strafor panelleri her türlü mobilya ile tamamlamak mümkün olacaktır.

Taş Strafor Duvar Kaplama Panellerinin Özellikleri

Ekonomik olan bu ürünleri tercih etmeniz sizlere birçok açıdan fayda sağlayacaktır. Sağladığı ses ve ısı yalıtımı sayesinde evinizin dış etkilerden korunması için önemli bir adım atmış olacaksınız. Isı kaybını önleyen ve dış ısıdan etkilenmeyen bu kaplama panelleri evinizin her mevsim istenen ısıda olmasına yardımcı olacaktır.

Dış seslerin yalıtımı sayesinde de çevreye rahatsızlık verilmeyeceği gibi şehrin gürültüsünden de uzaklaşılacaktır. Yapısında zehirli gazların bulunmaması yangın ihtimalinin de önüne geçmektedir. Firmamız tarafından sizlere sunulan tüm taş strafor duvar kaplama paneli ürünler kaliteli ve ekonomik yapıdadır; kolayca bozulmaz, duvardan sökülmez ve renk kaybetmez. Ağır darbelere maruz kalmadığı sürece uzun yıllar bozulmadan evlerinize ve iş yerlerinize modern bir görüntü sağlamaya devam edecektir.

Her Alanda Kullanılabilen Paneller

Taş strafor duvar kaplama paneli evlerde, ofislerde, hastanelerde, mağazalarda, bahçelerde, spor salonlarında, çocuk odalarında, kütüphanelerde, fabrikalar ve özellikle kalabalık insan gruplarının yer aldığı tüm mekanlarda tercih edilebilmektedir. Her türlü yüzeyde kullanım imkanının bulunması, duvarlarda özel bir nitelik arama ihtiyacının önüne geçer. Firmamızın kullandığı ürünlerin kalitesi sayesinde kolayca montaj çalışmaları yapılabilmekte ve uzun yıllar güvenle kullanıma devam edilebilmektedir. Nem, su ve rutubetten etkilenmemesi her iş kolunda ve her mekânda kullanım imkânı sunmaktadır. Kullandığımız ürünün kaliteli ve sağlığa zararsız ürünlerden yapılmış olması iç rahatlığı ile kullanım avantajını sağlar.

 

Her geçen gün insanların refah seviyesi artmaktadır. Mimari de ki gelişmeler insanların refah seviyesine uygun olarak yeniden dizayn edilmektedir. Bu gelişmeler ile birbirinden eşsiz ortamlar oluşturulmaya çalışılmaktadır. Ev, ofis, kreş, okul ve benzeri birçok alanda taş strafor duvar kaplama paneli kullanılarak farklı ambiyans kazandırılmaya çalışılmaktadır. Bu uygulamalar ile insanların kullanmakta oldukları ortamlar göz alıcı ortamlara dönüştürülmektedir.

İç mimarlık tasarımları olarak birçok alan yeniden dizayn edilmektedir. Her ortam farklı malzemeler kullanmak kaydıyla olduğundan çok farklı bir alana çevrilebilmektedir. Uygulama konusunda kolaylık sağlayan taş strafor duvar kaplama paneli duvarlara uygulanabilecek en basit dekor materyalleri arasındadır. Gerçek bir taş görünümü özelliğine sahip bu dekorun farklı desen seçenekleri de bulunmaktadır.

Taş Desenli Duvar Kaplama Paneli

Her geçen gün taş desenli duvar kaplama paneli türleri sınırsız desen seçeneklerine sahip olabilmektedir. Isı, nem, ses gibi yalıtım özelliklerini de içerisinde barındıran bu panellerin uygulaması da oldukça kolaydır. Üstelik uygulama sonrasında özel bir işlem gerektirmeden doğal taş duvar görünümü vermektedir. Üç boyutlu tasarımı sayesinde gerçek bir taş duvar görüntüsünden ayırt etmek oldukça zordur.

Görünümünün yanında taş desenli duvar kaplama paneli duvarlarda farklı koşullara dayanım göstermektedir. Darbe emme potansiyeli ile uzun ömürlü bir üründür. Bulunduğunuz ortamın ambiyansını farklılaştırırken modern bir görünüm de kazandırarak ortamın havasını değiştirmektedir. Özellikle çocuk bulunan ortamlarda yumuşak yüzeyi sayesinde çarpmalarda ve benzeri kaza durumlarında güvenli bir ortam olma özelliğine sahiptir. Bu sayede yaralanma ve benzeri durumları da engellemektedir.

Taş Strafor Duvar Kaplama Paneli Fiyatı

Birçok pozitif yani bulunan taş strafor duvar kaplama paneli fiyatı bakımından da taş duvar imalatından çok daha uyguna gelmektedir. Aynı zamanda binanızın yapım aşamasında yapılmasına gerek olmadığından bütün ortamlara sonradan uygulama yapılabilmektedir. Kolay uygulanan kolay sökülebilen yapısı nedeniyle yıpranmış parçaları yenileriyle değiştirmeye de olanak sağlamaktadır. Ürün devamlılığı sayesinde görsel bütünlüğün yıllar boyunca sürdürülebilmesi mümkündür.

Farklı desen ve farklı renk seçenekleri ile taş strafor duvar kaplama paneli fiyatı metrekare olarak hesaplanmakta ve alıcılarına uygun fiyatlarda ürün tedariki sağlanmaktadır. Kolay uygulanabilirliği sayesinde bir ustaya gerek olmaksızın bireyler kendileri de taş duvar kaplama panellerini istedikleri alanlara uygulayabilirler. Elbette ki taş strafor duvar kaplama paneli ürünlerinin oldukça pratik bir kullanım olanağı bulunmaktadır.

Taş strafor duvar kaplama paneli hakkında detaylı bilgiye https://www.dekorcum.com/ linkimizi ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

 

 

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.