x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Tuğla Desenli Strafor Duvar Paneli

Tuğla Desenli Strafor Duvar Paneli

31.01.2024

Strafor duvar panelleri son zamanlarda sadece yalıtım amaçlı değil, aynı zamanda dekorasyon amaçlı da tercih edilmeye başlamıştır. Tuğla desenli strafor duvar paneli de en çok kullanılan desenler arasında yerini almıştır. Koyu renkte olması sebebi ile daha çok geniş ortamlarda veya kafelerde tercih edilen tuğla deseni, sanatsal mekanlarda da bolca kullanılmaktadır.

Toprak rengine yakın olması sebebi ile doğal bir görünümü olan tuğla deseni ofislerde, mağaza ve marketlerde hatta evlerinizde de kullanıma uygundur. Ayrıca gerçekçi bir görünüme sahip olması sayesinde ortama nostaljik bir hava da katabilir.

Siz de ev veya iş yerlerinize farklı bir hava katmak, ortama renk getirmek veya kullanım amacına uygun bir dekorasyona sahip olmak istiyorsanız tuğla desenli strafor duvar panelini deneyebilirsiniz. Eğer koyu renkler sevmiyorsanız eskitme görünümlü daha gri tonların da eklendiği desenler mevcuttur. İsteğe göre duvarın boyutlarına uygun kesimi yapılabilmektedir.

Boyutların uymaması durumunda kolayca kesebilir ve şekil verebilirsiniz. Özel yapıştırıcısı veya alçı ile duvarı kolayca kavrar ve kolay kolay çıkmaz. Dilerseniz montajınızı kaliteli ekip arkadaşlarımız gelip yapabilirler. Mekâna uygun tuğla deseni seçimi ve ortamın kullanım şekline göre size özel tavsiyeler için firmamıza gelip bizimle görüşebilir veya irtibata geçebilirsiniz.

Kaliteli Tuğla Desenli Strafor Duvar Paneli

Tuğla desenli strafor duvar paneli yüksek kalitede ısı ve ses yalıtımı sağlamaktadır. Yumuşak dokusu sayesinde darbelere karşı dayanıklıdır. Su ve nemden kolay etkilenmez. Üzerindeki renkler akmaz ve solmaz malzemeden yapılmıştır. Kolay kolay alev almaz. Panellerin desenleri birbiri ile uyumludur. Duvarı kapladığında bir bütün olarak görünmektedir. Desenlerimiz gerçekçi görünüme sahiptir. Hem iç hem de dış mekâna uygun straforlarımız mevcuttur. Ömrü uzun olan panelleri dilediğinizde yeni desenlerle değiştirebilir ve farklı seçenekleri deneyebilirsiniz. Siz de duvarlarınızda kaliteli yalıtım sağlayıp aynı zamanda ortamın havasını değiştirmek ve daha doğal ve canlı bir görünüme sahip olmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.