x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Tuğla Görünümlü Strafor Duvar Paneli

Tuğla Görünümlü Strafor Duvar Paneli

01.02.2024

Tuğla yalnızca dış mekanlarda kullanılır algısını değiştiren ve olan uygulandığı duvara dekoratif bir hava katan tuğla görünümlü strafor duvar paneli son zamanlarda oldukça moda haline gelmeye başlamıştır. Günümüzde pek çok duvarda kullanılan bu duvar panelini ister evinizde isterseniz iş yerinizde kullanabilmeniz mümkün. Tuğla görünümlü strafor duvar paneli kolaylıkla duvara uygulanarak daha otantik bir görünüm elde etmenizi sağlar. Bir panelden ziyade tamamen doğal tuğla görüntüsü ile kendinizi tuğladan bir ev içerisinde hissedebilirsiniz.

Eski evlerin şıklığına dönüşün başladığı günümüzde duvarlarımızı sıfırdan tuğlayla örmek mümkün değildir. Tuğla görünümlü strafor duvar paneli evinizin doğal yapısını bozmadan, oldukça hafif bir malzemeyle üretilerek bulunduğunuz mekânı şık ve doğal bir görüntüye kavuşturmaktadır. Silikon tabancayla bile uygulanabilen tuğla görünümlü strafor duvar paneli tamamlandığında eviniz veya iş yerinizdeki havanın tamamen değiştiğini hissedeceksiniz.

Tuğla Desenli Strafor Paneli

Ev dekoratifine daha fazla önem verilen bu günlerde ekonomik rakamlarla gösterişli mekânlar oluşturabilmek tuğla görünümlü strafor duvar paneli sayesinde mümkündür. Tercih ettiğiniz tuğla desenli model şık bir ortam oluştururken aynı zamanda ısı yalıtımı sağlayacaktır. Isı yalıtımı ya da mantolama işlemi günümüzde binalara yapılan oldukça masraflı ve teferruat isteyen bir işlemdir. Tuğla görünümlü strafor duvar paneli diğer alternatiflerine göre daha ekonomik olmasının yanı sıra uygulandığında enerji tasarrufu sağlayabileceğiniz bir sistemdir. Ev veya iş yerleriniz havalı ve şık gözükürken aynı zamanda daha az enerji harcayarak daha fazla ısınmanızı saylayacaktır.

Kendinden Yapışkanlı Duvar Paneli

Odanızın veya çalıştığınız mekânın aynı olmasından sıkıldıysanız ve kendi işinizi kendiniz yapmayı seviyorsanız kendinden yapışkanlı tuğla görünümlü strafor duvar paneli çeşitlerini incelemenizi tavsiye ederiz. Birçok renkte hazırlanmış tuğla görüntüsünün arkasında kendinden yapışkanı bulunmaktadır. Uygulamak istediğiniz duvar ölçülerine göre kesilmiş tuğla görünümlü strafor duvar paneli adedini belirlemelisiniz. Kalınlığı ve ebadı değişen modeller arasından görüntüsünü en çok beğendiğiniz, mobilyalarınıza uyum sağlayacağını düşündüğünüz renkler arasından seçim yaparak sipariş verebilirsiniz. Siparişiniz geldikten sonra kolayca uygulayabileceğiniz kendinden yapışkanlı tuğla görünümlü strafor duvar paneli sayesinde bulunduğunuz ortamı yepyeni, ferah bir görüntüye kavuşturmanız mümkün olacaktır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.