x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Yapışkanlı Duvar Paneli

Yapışkanlı Duvar Paneli

01.02.2024

Yapışkanlı duvar paneli kolay uygulanışı ve her bütçeye uygun olan fiyat seçenekleri ile son yılların en popüler ürünlerinden biridir. Klasik duvar inşaatı çok masraflı olduğundan ve çok fazla kirliliğe neden olduğundan dolayı daha avantajlı bir seçenek olan strafor duvar panelleri her alanda karşımıza çıkabilir.

İç mekan ve dış mekan uygulamaları için uygun olan strafor paneller her zevke göre farklı desenlere sahiptirler. Ev dekorasyonunuza uygun modeli seçerek evinize farklı ve şık bir hava katabilirsiniz. Strafor panellerin avantajları şu şekilde sıralanabilir:

  • Ses ve ısı yalıtımı yaparlar.
  • Su geçirmezdirler.
  • Uzun süre dayanıklı organik ham maddeden üretilmişlerdir.
  • Yanmaz özelliğe sahiptirler.
  • Nemli bir bezle kolayca temizlenebilirler.

Yapışkanlı Duvar Paneli Fiyatları

Strafor duvar panelleri kendinde yapışkanlı ve özel yapıştırıcı ile yapışan paneller olmak üzere iki türlü de satın alınabilirler. Satın aldığınız modele ve panel adetine göre fiyat farklılığı gösterirler.

Uygun fiyatlı ürünlerdir ve bir kere aldığınızda uzun yıllar yıpranmadan kullanabilirsiniz. Strafor duvar paneli uygulaması oldukça kolaydır. Evde ustaya gerek kalmadan tek başınıza yapıştırabilirsiniz. Kendinde yapışkanlı modeller direkt olarak duvara monte edilir.

Isı ve ses yalıtımı yaptığı için apartman dairesinde yaşıyorsanız ve komşu seslerinden rahatsız oluyorsanız bu durum son bulur. Su geçirmez olduğundan dolayı binanın iç kısmını rutubete karşı korur. Çocuk odaları için de kullanıma uygundur.

Yapışkanlı Duvar Paneli En Ucuz

Bütçenize en uygun modelleri inceleyerek web sitesinden hızlı bir şekilde sipariş verebilirsiniz. Online ödeme seçeneği ile ürünler en kısa sürede adresinize teslim olur. Otantik bir hava yaratmak istiyorsanız ahşap desenli panelleri deneyebilirsiniz.

Şıklığımdan ödün vermem diyorsanız doğal taş desenli ya da mermer desenli modelleri deneyebilirsiniz. Banyo ve mutfak gibi alanlar için de kullanımı uygundur. Üç boyutlu seçenekler ile evinize farklı bir hava katabilirsiniz.

Strafor paneller yalnızca ev içerisinde değil bina dış cephe kaplamaları için de kullanımı uygundur. 

Diğer tüm detaylar için -> https://www.dekorcum.com/

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.