x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Yapıştırmalı Duvar Paneli

Yapıştırmalı Duvar Paneli

01.02.2024

Yapıştırmalı duvar paneli kolay uygulanışı ve avantajlı özellikleri ile son yıllarda ev dekorasyonlarında en çok kullanılan ürünlerden biri olmuştur. Ses yalıtımı ve ısı yalıtımı ile yaşam alanınızı daha konforlu bir hale getirirler. Strafor paneller uygulanışına göre iki türlüdür:

  • Kendinden yapışkanlı strafor paneller
  • Özel silikon ile yapıştırılan strafor paneller

Her iki modelin uygulanışı da evinizde kendi başınıza sıkıntısız bir şekilde yapabileceğiniz şekilde pratiktir. Kendinden yapışkanlı modeller direkt olarak duvara uygulanırlar. Paneller tek tek uygulanır ve verimli bir görünüm elde edebilmek için birbirlerine hizalı bir şekilde yerleştirilmeleri gerekir.

Su geçirmez olduklarından ıslak bir zemine sahip olan banyo odalarında da kullanılabilirler.

Yapıştırma Duvar Paneli Koçtaş

Strafor paneller temiz olmak kaydıyla her türlü yüzeye uygulanabilirler. Dış cephe ve iç cephe uygulamaları için her zevke uygun farklı modelleri vardır. Yapıştırmalı duvar paneli evinize ya da iş yerinize farklı bir görünüş kazandırırlar.

Hastane, okul, müze, kafe ve restaurant gibi farklı uygulama alanları da oldukça fazladır. Binaların dış cephelerine izolasyon özelliği sayesinde koruyucu olarak uygulanırlar.

Bina girişlerinde tercih edilen çini desenli strafor paneller gerçek bir çini görüntüsü sunarlar ve renkleri canlıdır. Strafor duvar panelleri güneş ışınlarına karşı koruyucu olduklarından zamanla renkleri solmaz ya da izolasyon özelliklerini kaybetmezler. Darbelere karşı dayanıklı malzemeden üretilirler ve oldukça ekonomik ürünlerdir.

Kendinden Yapıştırmalı Duvar Paneli

Kendinden yapışkanlı strafor paneller pratik uygulanışı ile klasik strafor paneller ile aynı özelliklere sahiptirler. Evinizin dekoruna uygun olacak şekilde dilediğiniz modeli tercih edebilirsiniz.

Oturma odası ve salon başta olmak üzere evinize modern bir hava katarlar. Strafor panelleri tek bir duvara ya da evinizdeki her duvara uygulayabilirsiniz. Her modelin deseni birbirini tamamlayıcı bir şekilde ortak görüntü oluşturur.

Strafor panelleri evinize ferah bir hava katar ve duvarlarınızın daha kaliteli durmasını sağlar. Panellerin temizliği de pratiktir ve nemli bez yardımıyla kolayca temizlenebilirler.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.