x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Yatak Odası Seperatör

Yatak Odası Seperatör

05.02.2024

Yatak odası seperatör modelleri her zaman popüler kalmayı başarmış olan ürünlerdir. En popüler Yatak odası seperatör modelleri arasında sürgülü kapılı olanlar ilk sıralarda yer almaktadır. Bu modeller; yatak odası separatörünün çok popüler bir türüdür. Çünkü kullanımı çok uygundur ve aynı zamanda oldukça ekonomiktir. Yatak odası seperatör modelleri arasında etkili bir yere sahip olan sürgülü modelleri kullanarak kapınızı kolayca açıp kapatabilir. Hatta birçok farklı renk ve tasarım arasından seçim yapabilirsiniz.

Yatak odası seperatör modelleri farklı boyut, şekil ve renkte mevcutturlar. Bu nedenle odanıza mükemmel şekilde uyan birini bulabilirsiniz. Akordeon kapısı Yatak odası seperatör modelleri, kullanılmadığında birbirine katlanan birkaç panele sahiptir. Bu nedenle, bu kapı yerine evinize monte edilmiş olsaydı, diğer kapı tiplerinden daha az yer kaplar!

Yatak Odası Seperatör Modelleri

Yatak odası seperatör modelleri ahşap, metal veya plastik gibi farklı malzemelerden yapılabilir. Bu nedenle kendiniz için hangi yatak odası ayırıcı modelini almak istediğinize karar verirken seçebileceğiniz birçok seçenek vardır! Yatak odası seperatör modellerine dair kapsamlı bir araştırma sürecini yakından takip ettiğiniz zaman karşınıza farklı seçenekler çıktığından, tam olarak beklentinizi karşılayan ürünleri pratik bir şekilde bulabilirsiniz!

Yatak odası seperatör modelleri genellikle ahşap veya metalden, bazıları plastikten yapılır. Sürgülü kapı modellerinde metal raylar üzerinde kayarak açılıp kapanan metal çerçeve bulunmaktadır. Katlanır kapı modellerinde açıldığında veya kapatıldığında katlanan metal çerçeveler bulunmaktadır.

Yatak odası seperatör modelleri, iki yatak arasına yerleştirilebilen bir mobilya parçasıdır. Bir evde iki odayı ayırmak için de kullanılabilir. Bu, küçük çocuklarınız varsa ve onların kendi odalarına sahip olmalarını istiyorsanız, ancak iki ayrı yatak odası için alanınız yoksa yararlı olabilir.

En Popüler Yatak Odası Seperatör Modelleri

En yaygın Yatak odası seperatör modelleri, yatağı odanın geri kalanından ayıran bir duvar ünitesidir. Bunların genellikle bir ucunda, üstünüzü değiştirirken veya banyoyu kullanırken biraz mahremiyete ihtiyacınız varsa, alanı kapatmanıza izin veren bir kapı bulunmaktadır. Yatak odası seperatör modelleri de temelde altında depolama bulunan yükseltilmiş bir platform olan çatı katı yatağı olarak adlandırılmaktadır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.