x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Paneli İç Cephe

Strafor Duvar Paneli İç Cephe

01.02.2024

Strafor duvar paneli iç cephe modelleri farklı tasarım ve desenleriyle birçok çeşide sahiptir. Evlerimizden iş yerlerimize, okul, hastane gibi kamusal alanlara, sinema restaurant gibi etkinlik alanlarına kadar her yerde karşımıza çıkabilirler.

Dekorasyon amaçlı kullanılabileceği gibi izolasyon amaçlı da kullanılabilirler. Ses yalıtımı ve ısı yalıtımı ile sizi yazın sıcaklardan kışın da soğuktan korurlar. Sipariş verebileceğiniz iç cephe modelleri şöyledir:

  • Tuğla desenli strafor paneller
  • Taş desenli strafor paneller
  • Ahşap desenli strafor paneller
  • Mermer desenli strafor paneller
  • Görsel baskılı strafor paneller
  • Üç boyutlu strafor paneller

Dilediğiniz modeli seçerek isterseniz tek bir duvara isterseniz de tüm duvarla uygulama yapabilirsiniz.

İç Cephe Strafor Duvar Kaplama

Evinizde salon, yatak odası, koridor, banyo, mutfak, çocuk odası gibi her ortama uyum sağlayabilecek bir malzeme olan strafor duvar paneli iç cephe insan sağlığına uygun bir üründür. Tamamen organik malzemeden üretilmiştir ve herhangi bir kimyasal barındırmaz.

Organik olduğu için kullanım sonrası bakteri oluşumu yapmaz. İç mekanlar için ısı yalıtımı yapar ve kış aylarında sıcaklığın içeride kalmasını sağlar. Yaz aylarında da ortamın serin olmasını sağlar. Çocuk odası için özel tasarım görsel baskılı modeller tercih edebilirsiniz.

Banyo ve mutfakta kullanımı tamamen güvenlidir. Su geçirmez olduğu için duş duvarlarında da kullanabilirsiniz. Yanmaz malzemeden yapıldığı için mutfakta kullanımı tehlike içermez.

İç Cephe Duvar Paneli

Evinizde bir değişiklik istiyorsunuz ama çok bütçeniz yok mu? Strafor duvar paneli tam da sizin aradığınız ürün. Ekonomik fiyatları ile aynı anda birçok avantaja sahip olabilirsiniz. Üç boyutlu modelleri ile evinize farklılık katabilir ve bebek odanız için kullanabilirsiniz.

Malzemesi toz tutmaz ve kolayca temizlenebilir. Nemli bir bezle silmeniz yeterlidir. İstediğiniz zaman kolayca sökebilir ve yerini değiştirebilirsiniz. Yapısı dayanıklı olduğundan yırtılma ya da kopma gibi durumlar yaşanmaz. Renkli modeller yanında düz beyaz fayans görünümlü modeller de vardır. Banyo dekorunuzu çok uygun fiyatlara halledebilirsiniz.

Diğer tüm detaylar hakkında bilgi almak için -> https://www.dekorcum.com/

Strafor Duvar Paneli İç Cephe Nedir?

Strafor duvar paneli iç cephe uygulamaları birçok avantajı ve uygun fiyat seçenekleri ile son yılların en çok kullanılan yalıtım malzemesidir. Ev, iş yeri, okul, kafe, restaurant, alışveriş merkezi, hastane gibi birçok farklı alanda uygulanabilirler.

İç cephelerde yalıtım amaçlı strafor panellerin kullanılmasının avantajları şunlardır:

  • Isı ve ses yalıtımı sağlarlar.
  • Su geçirmez oldukları için bina duvarlarını yağmur, kar sularına karşı korurlar.
  • Yanmazdırlar.
  • Uzun süre dayanıklı olan ürünlerdir.
  • Sökmesi ve yeniden kullanması kolaydır.

Ekonomik bir ürün olan strafor paneller normal duvar inşaatından dört kat daha ucuzdur. Su geçirmez olmasından dolayı duvarlarda rutubeti engeller. Banyo ve mutfak gibi alanlar için de kullanışlıdır.

Strafor Duvar Paneli İç Cephe Kullananlar

Strafor paneller hem iç cephe hem de dış cephe uygulamaları için avantajlıdırlar. Birbirinden şık ve modern desenleri ile evinizin dekorasyonu için tamamlayıcı olurlar. Birçok renk seçeneği ile mobilyalarınızın rengine uygun seçebilirsiniz. Strafor duvar paneli iç cephe banyo ve mutfak alanları için de uygundur.

Su geçirmez özelliği ile sürekli suya maruz kalsa bile geçirme oranı sadece %3 ile sınırlı kalır. Üzerinde bakteri oluşumu olmaz ve yıpranmaz. Mutfakta lekelenme şansı yüksek olduğu için kolay temizlenebilir olması da avantajlıdır.

Ekstra bakım istemeyen strafor panelleri nemli bir bezle silmek suretiyle kolay bir şekilde temizleyebilirsiniz. Zamandan tasarruf etmiş olursunuz.

Strafor Duvar Paneli İç Cephe Boyama

Strafor paneller beton renginde ya da düz beyaz satın alınabilir. Bu şekilde satın aldıktan sonra dilerseniz daha sonra kendiniz boyayabilirsiniz. Strafor panelleri boyarken su bazlı boya kullanmanız gerekir.

Boyayı hızlı bir şekilde emerler ve uzun süre canlı renkleri korunur. Duvarda ekstra ağırlık oluşturmazlar. Bu sebeple strafor panelin üzerine raf ya da tablo gibi dekorlar asabilirsiniz.

Evinizde ferah bir hava yaratmak için üç boyutlu desenleri tercih edebilirsiniz. Ofisler için üç boyutlu desenler rahat bir çalışma alanı sağlar ve ortama derinlik katar.

Strafor duvar paneli iç cephe uygun fiyat seçenekleri ve modern desenleri ile evinizi hiç olmadığı kadar güzelleştirir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.